fbpx
Skip to main content

Izkoristite ves prostor, ki je na razpolago

Spomladansko čiščenje se ne konča v vašem domu. Pomembno je, da tudi zunanji prostor pripravite na novo sezono. To se morda zdi zastrašujoča naloga, a če začnete s pravimi rešitvami za shranjevanje na prostem za vaše dvorišče, bosta čiščenje in organiziranje izjemno enostavna.

Prava velikost vrtne hiške

Številne različne vrste vrtnih hišk so odlične za namestitev velikih predmetov kot so kosilnice, vrtnarske potrebščine, snežne freze in drugo. Lesene in kovinske lope so dobre osnovne možnosti za lope, vendar zahtevajo stalno vzdrževanje. Vrtno hiško iz umetne mase je najhitreje in najlažje sestaviti in zahteva malo ali nič vzdrževanja.  

Če imate kolo ali motor in nimate ustreznega prostora za shranjevanje bo vrtna hiška Keter morda odličen prostor za shranjevanje motorja pozimi.

Vrtna hiška Newton

Je sodobna vrtna lopa. Ne samo, da je na voljo v treh velikostih, ampak je videti in na otip kot lopa iz naravnega lesa. Izdelana je iz Evotech materiala, inovativnega vzdržljivega vrhunskega kompozita. Stene vrtne hiške so odporne na vremenske vplive in jih ni treba vzdrževati.

To je lopa za shranjevanje, ki ne bo nikoli zarjavela, zgnila ali se luščila. Vrtna lopa Newton, vam bo omogočila enostavno organiziranje in zaščito vaših predmetov vse leto.

Rešitev za manjše dvorišče

Kadar sta prostor in gradbena dovoljenja problem, so zaboji za shranjevanje, majhna lopa ali oboje odlična alternativa velikim lopam.

Enostavno jih je tudi sestaviti. Majhne lope so kot nalašč za shranjevanje večjih predmetov za balkone in terase, kot so blazine, potisne kosilnice ali kolesa. Keter Store-It-Out Prime Shed je odlična rešitev za shranjevanje, odporna na vremenske vplive, ki se odpira tako zgoraj kot spredaj.

Rešitev ob bazenu

Svojemu bazenu dodajte zaboj v lepem slogu z odlično funkcionalnostjo. Zaboji za shranjevanje so kot nalašč za shranjevanje manjših predmetov na prostem in potrebščin za bazene, ki so lahko dostopne. Zaboj Keter Rockwood je zasnovan z mislijo na priročnost in ima videz in občutek lesa, čeprav je izdelan iz umetne mase, odporne na vremenske vplive. Ta zaboj v videzu lesa lahko hranite tik ob bazenu za dodatno sedenje.

Klopi za shranjevanje

Če dodate klop za shranjevanje na svoj vrt ali dvorišče, dvakrat pridobite: elegantno, udobno sedenje in praktično shrambo na prostem.

Naraven videz klopi za shranjevanje Keter Patio se popolnoma prilega različnim stilom na prostem. Ne samo, da je popolnoma odporna na vremenske vplive, vsebina v notranjosti bo ostala suha in ne bo imela vonja po zatohlem.

Drugi prostori za skladiščenje na prostem

Morda obstajajo vrste shranjevanja na prostem, na katere sploh niste pomislili ali vedeli, da obstajajo. Morda imate na dvorišču ali v garaži predmete, ki niso lepe na pogled ali stvari, ki ste jih želeli shraniti drugje, pa niste prepričani, kje in kako. Spodaj vam predstavljamo nekaj rešitev, na katere morda niste pomislili.

Zaboji za koše za smeti

Večina lastnikov stanovanj ima velike plastične zabojnike za smeti, ki jih morajo enkrat tedensko prepeljati na mesto za zbiranje. Ti smetnjaki so pogosto smrdljivi in ​​čudnih barv. Če jih shranjujete v garaži ali ob hiši, je lahko neprijetno.

Rešitev je zaboj Premier XL. Ta neverjetna lopa se čudovito prilega ob strani vaše hiše in bo skrila vaše neugledne smetnjake. Vključuje pokrov, ki se enostavno odpre, prezračevanje za pretok zraka in talno ploščo, ki preprečuje blato in umazanijo. Dobite lahko tudi komplet pokrovov, tako da se odpira in zapira skupaj z vrhovi vaših smetnjakov. 

Če že imate prostor za koše za smeti, lahko lopo zaboj Premier XL uporabite tudi za shranjevanje predmetov, kot so kolesa, vrtna oprema in drugo. Je pripraven prostor za shranjevanje, ki ustreza vašim potrebam.

Garaža, klet in pralnica

Garaže, kleti, pralnice in shrambe so znano neurejene. Pogosto ni ustreznih omar, da bi vse ostalo na svojem mestu. Zato potrebujete uporabno garažno omaro. Omara za shranjevanje Rattan je izjemno trpežna in omogoča veliko prostora za shranjevanje.