Skip to main content

Več o Keter

Keter- inovativnost prevlada

Pomembne so vsakodnevne odločitve

Za boljši prostor okrog vas

Keter zagotavlja inovativne in cenovno dostopne rešitve za vsak življenjski slog. 

Za boljši planet

Vsi Keter izdelki so zasnovani tako, da jih je mogoče 100% reciklirati. Podjetje se je zavezalo k večji uporabi recikliranih materialo na 55% do leta 2025. 

Za boljši jutri

Keter zagotavlja etično poslovno in družbeno ravnanje. Trud usmerja v raznolikost, dobro počutje, zavzetost in vključevanje skupnosti. 

VSAK PROSTOR ŠTEJE

Navdih za vaš prostor

Že več kot 70 let Keter navdihuje ljudi, da si svoje okolje uredijo modno in funkcionalno. Z edinstvenimi in premišljenimi rešitvami pomaga ustvariti navdihujoč in urejen zasebni prostor.

VISOKA KAKOVOST IN MODEREN DIZAJN

Inovativnost in dizajn

Keter ponuja rešitve za urejanje vašega doma in okolice. Združiti lepoto in funkcionalnost je izziv za vsakega, ki mu urejen prostor veliko pomeni. 

Keter ponuja edinstven dizajn izdelkov z uporabnimi lastnostmi kot sta enostavno vzdrževanje in robustna izdelava. Keterjevi oblikovalci prisegajo le na kombinaciji visokokakovostnih materialov, izvirnim  in modernim dizajnom, ki zagotavljajo odlične izdelke. 

Keter z inovativnimi tehnologijami zadovoljuje vaše  potrebe in vam ponuja praktične in modne rešitve. 

VODILNI V SVOJI KATEGORIJI

Ker je Zemlja naš dom in delovno mesto

Trajnost za Keter ni nekaj novega; je del filozofije tega kar že ves čas je.  

Svoje poslanstvo Keter udejanja z uporabo neokrnjenih virov in recikliranja. Vsi Keter izdelki so zasnovani tako, da jih je mogoče 100% reciklirati. 

Podjetje sledi ambiciozni ambiciji, da iz 40 % leta 2020 poveča uporabo recikliranih materialov v izdelkih na 55% do leta 2025. 

TAKO NA VRTU KOT V HIŠI

Vsak prostor je dragocen

Nič ni narobe, če je vaš prostor kdaj neurejen. Takšno je pač življenje. Pri Ketru vam ne želimo govoriti, da se izogibajte trati ali pazite, kako uporabljate vrtno hiško. 

Vsak prostor je preveč dragocen, da bi ga zapravljali. Keter vam ponuja izdelke, ki vaš prostor iz običajnega preoblikuje v izjemnega. 

Keter oblikuje z mislijo na ljudi – vedno!

Mednarodni standardi

tuv gs standard
tuv gs standard
Blaue_Engel
tuv gs standard

Poročilo o trajnosti 2021