fbpx
Skip to main content

Organizirajte majhen balkon

Kako organizirati prostor na majhnem balkonu, da bo funkcionalen in lep? Res ni  lahko. Manjše prostore je težje urediti, vendar je mogoče. Ponujamo vam nekaj rešitev za ureditev majhnega balkona.

Organizirajte predmete v majhen zaboj

Bi želeli uporabljati balkon za shranjevanje predmetov, a bi želeli ohraniti urejenost. Keter zaboji za shranjevanje so v najrazličnejših dimenzijah, z lahkoto boste našli takega, ki pristoji vašemu balkonu.

Zaboji Keter se odlikujejo po odlični odpornosti na vremenske vplive ( ne zbledijo), imajo površino podobno lesu, ki pa je ni potrebno vzdrževati. Zaboji Keter ne bodo pokali, gnili, rjaveli, se luščili ali zbledeli.

Predmeti v zaboju bodo ostali suhi in na varnem, saj boste zaboj lahko zaklenili s ključavnico.

V zaboj pospravite vrtno orodje, blazine za pohištvo, opremo za žar, lonce za rože, ipd. Manjše predmete organizirajte v Curver škatle za shranjevanje za boljšo preglednost.

Pospravite vaše kolo na varno

V majhnih stanovanjih brez varne kleti je balkon edini prostor, kamor lahko pospravite kolo. Vendar je tako izpostavljeno vremenskim neprilikam. Hkrati je lahka vaba za tatove.

Keter zaboji so primerno veliki, da vanje lahko poleg kolesa pospravite tudi druge predmete. S ključavnico zaboj varno zaklenete. Vsi predmeti v zaboju bodo ostali suhi in čisti, pripravljeni za uporabo.

Klop, ki je obenem shramba

Odličen način funkcionalnega pohištva, ki je hkrati uporaben in lep, je klop s prostorom za shranjevanje. Skrita shramba pod sedalno površino vam omogoča dobro organizacijo vašega balkona. Vsi predmeti bodo ostali suhi in zavarovani.

Funkcionalne omare za shranjevanje

Pri Keter vam bomo vedno ponudili rešitev za organizacijo vašega prostora izven hiše in stanovanja. Vsak prostor je pomemben, potrebno je le uporabiti ustrezne izdelke.

Omarice Keter so izdelane iz trpežne plastike, ki je odporna na vremenske vplive, se zaklenejo in so estetskega videza. Vaš balkon bo ostal urejen in lep, vaši predmeti pa bodo ustrezno shranjeni v omari. 

Uredite odpadke

Vas obremenjujejo neurejene smeti kot so škatle in vreče za smeti, ki čakajo, da jih boste odnesli v smetnjak? Daleč od oči, vendar še vedno je nered. Hkrati smeti rade pritegnejo žuželke, oddajajo neprijetne vonjave in niso ravno prijeten prizor, ko na balkonu pijete jutranjo kavo.

Omislite si Keter zaboj za shranjevanje, v katerem bo ravno prav prostora za smeti. Vaš užitek ob kavi in druženju pa bo veliko večji.