fbpx
Skip to main content

Organizirajte prostor ob bazenu

Zabava na soncu je eden najboljših delov poletja. Naj bo vaš čas ob bazenu to poletje čim bolj sproščujoč z naslednjimi idejami in nasveti za organiziranje prostora ob bazenu.

Kaj je boljši način za premagovanje poletne vročine kot preživljanje časa ob bazenu? Kako si organizirati sproščeno preživljanje časa ob bazenu, ne da bi bilo potrebno ves čas misliti, kaj vam še manjka. Iskanje  brisač, igrač, dežnikov, prigrizkov itd. je lahko precej stresno. Naj bo vaš čas ob bazenu to poletje čim bolj sproščujoč s temi organizacijskimi triki ob bazenu.

Velika mreža za igrače

Pospravljanje in shranjevanje igrač velikokrat pokvari zabavno igro z otroki. Pomagate si lahko tako, da v lopo ali v skladišče/ garažo, lahko pritrdite veliko elastično mrežo kot jo včasih vidite v telovadnicah. V to mrežo lahko pospravite tako majhne kot večje igrače in imate nad njimi dober pregled. 

Stojalo za brisače

Mokre brisače so lahko problem.  Lahko sicer mokro brisačo pogrnete čez ležalnik ali stol, vendar jo lahko odpihne veter ali pa se slabo posuši. Preden date brisače v pranje ali jih ponovno uporabite, morajo biti suhe. Če jih hranite mokre, bodo najverjetneje splesnile. Torej, namestite stojalo za sušenje v lopo ob bazenu.

Brisače preprosto obesite na stojalo za sušenje in pustite vrata lope nekaj časa odprta. Brisače se bodo tako dobro posušile. Nato jih lahko pustite tam ali pa jih ponovno uporabite, dokler jih niste pripravljeni oprati.

Košara za umazano perilo

Če ste ves dan poležavali ob bazenu in ste uporabili več brisač, itd., bo perilo na voljo. Namesto da v hišo in iz nje nosite stvari, imejte v bližini košaro za perilo. Imejte jo blizu, da lahko preprosto odvržete odrabljeno perilo vanjo. Ko končate s plavanjem, košaro za perilo preprosto odnesete v prostor za pranje perila. Nič več plesnivih ali izgubljenih brisač!

Košaro za perilo pa lahko uporabite tudi za shranjevanje igrač ob bazenu. To je še posebej dobro, če imate mlajše otroke, ki morda ne bodo mogli doseči mreže za igrače.

Skriti prostori za shranjevanje

Če imate dobro mesto, kamor lahko pospravite brisače, blazine za teraso, sončna očala, knjige ali morda celo svoj najljubši prigrizek (ki ga ne želite deliti z drugimi), bo čas ob bazenu še boljši! Privoščite si klop za shranjevanje na terasi.

Klop za shranjevanje Patio je večnamenska z dodatnim skritim prostorom za shranjevanje pod sedežem. je vaš popoln spremljevalec ob bazenu.

Pijača na dosegu roke

Morda se zdi, da je to preprosto, vendar morda ni tako enostavno, kot si mislite. Ni ravno prijetno piti pregrete pijače, ko ste zunaj na vroč dan. Zato imejte hladno pijačo pri roki.

Če imate ustrezno ohlajeno pijačo blizu, je veliko večja verjetnost, da jih boste popili. Barska mizica Rattan vam omogoča hlajenje pijače. Vsak od teh edinstvenih hladilnih mizic za pijačo lahko služi tudi kot miza. Tako jih lahko uporabite za poležavanje ob bazenu ali na naslednji zabavi. 

Zaboj za shranjevanje

Najboljše mesto za shranjevanje vseh vaših čistih brisač za bazen, velikih plovcev, dežnikov in drugega so zaboji Keter. So trpežni in odporni na vremenske vplive. Tako ne bodo zgnili, rjaveli ali se luščili pred vlago ali sončnimi žarki. Keter ponuja več  zabojev, različnih videzov in funkcij. 

Keter vam ponuja estetske in trpežne rešitve za zunanje shranjevanje. Tako vam ni treba skrbeti za vsakoletno vzdrževanje ali menjavo zunanjega pohištva. Tako lahko brezskrbno uživate.